Смартфонът OnePlus 6 успешно премина първата си сертификация. Благодарение на документа

...
Смартфонът OnePlus 6 успешно премина първата си сертификация. Благодарение на документа
Коментари Харесай

OnePlus 6 премина първата си сертификация

Смартфонът OnePlus 6 сполучливо мина първата си сертификация. Благодарение на документа Wi-Fi Certification станаха известни някои от техническите характерности на устройството.

OnePlus 6 поддържа 2-диапазонен Wi-Fi, работи въз основата на операционната система Android 8.1.0 с лицензирания фърмуер OxygenOS 5.1.0. Смартфонът ще се появи в продажба и в трите разновидността с друг размер на паметта: 64, 128, 256 GВ.

OnePlus 5T към този момент не се продава на множеството пазари и надлежно до дебюта на OnePlus 6 остава напълно малко време. Това демонстрират и многочислените течове.

Твърди се още, че устройството ще получи съответствие на страните 19:9 вместо 18:9 в предшественика. Това значи, че OnePlus 6 може да има резолюция 2280 x 1080 вместо 2160 x 1080, което ще докара до малко по-голям екран.

Предполага се също, че новият телефон ще получи 6-инчов Optic AMOLED екран. В Мрежата можете да срещнете мнението, че Optic AMOLED това е просто марктеингов ход и в действителност този екран има същите характерности, като Super AMOLED. Все отново ще се наложи да изчакаме формалното показване на устройството с цел да разберем всичко за него.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР